Etiketler: , , ,

AKIL OYUNLARI İZLE

0 yorum

imdb Puanı: 7.9/10 Yapım: 2001 ABD Tür: Biyografi, Dram, Gizem, Psikolojik Yönetmen: Ron Howard Süre: 2 saat 14 dk Başroller: Russell Crowe ,Jennifer Connelly ,Ed Harris ,Paul Bettany John Nash(Russell Crowe) gibi bir dehayı tanıma fırsatım oldu. İktisattaki teorisiyle ismini duyurmuş ekonomistlerin bilmeleri gerken biri olmayı başarmış. Ne yazıkki şizeofreninin pençesinden hayatı boyunca kurtulamamış biri fakat çok şanslıymış ki eşi(Jennifer Connelly) hep yanında olmuş bu yüzden eşine de saygı duymak lazım. John nash in dünyasında kaybolmak isteyenler için güzel bir film.

Etiketler: , , , ,

BENJAMİN BUTTON İZLE

0 yorum

EN İYİ 250 FİLM: 233. SIRADA IMDB Puanı: 8.0/10 Tür: Biyografi, Dram, Fantastik, Gizem, Romantik Yönetmen:David Fincher Senaryo:Eric Roth, F. Scott Fitzgerald, Robin Swicord Müzik: Alexandre Desplat Süre: 2 saat 46 dk Oyuncular: Brad Pitt, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Chandler Canterbury Benjamin Button (Brad Pitt), hayatı herkesten daha farklı ilerleyen birisidir. Doğduğu zaman yaşlı olarak dünyaya gelmiş ve yaşadığı yılları içinde gitgide gençleşmektedir. Doğduğu sırada annesi hayatını kaybeder, babası da onu huzur evinin bahçesine bırakır. Button’ın doğarken başlayan bu ilginç hikayesi gittiği her yerde ön planda olacaktır… Son yılların en ilginç senaryolu yapımlarından biri olan ve 3 Oscar Ödülü‘nün yanısıra toplamda 31 ödüle layık görülen bu film, ayrıca sinema tarihinin en iyi filmleri arasında gösteriliyor.

Etiketler: , ,

BABA 1 İZLE

0 yorum

Yönetmen: Francis Ford Coppola Yapım yılı: 1972 Durum: Full eklendi Kategori :Dram Filmi izle , En İyi Filmler , IMDb top 250 , Suç Filmi izle , Yabancı Film izle Süre: 176 Dakika Imdb puanı: 10 /9.2 Oyuncular: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan Etiketler : 1972 Filmi izle, Al Pacino Filmi izle, en iyi imdb filmleri, imdb'nin 2. filmi, James Caan Filmi izle, Marlon Brando Filmi izle, The Godfather izle Film Konusu : Don Corleone’nin kızı Connie’nin düğününde, ailenin en küçük oğlu ve bir savaş gazisi olan Michael babasıyla barışır. Bir suikast girişimi, Don’u artık işleri yönetemeyecek duruma düşürünce, ailenin başına Michael ve ağabeyi Sonny geçerler. Danışmanları Tom Hagen’in de yardımlarıyla diğer ailelere savaş açan Corleone ailesi, eski moda yöntemleri de değiştirmeye başlar.

Etiketler: , , ,

Kuzuların Sessizliği izle

0 yorum

Yönetmen: Jonathan Demme Yapım yılı: 1991 Durum: IMDb 4. Film Kategori :En İyi Filmler , IMDb top 250 , Tavsiye Filmler , Türkçe Dublaj Film izle Süre: 118 dakika Imdb puanı: 10 /8.7 Oyuncular: Anthony Hopkins, Jodie Foster, Ted Levine, Scott Glenn, Etiketler : Anthony Hopkins Filmi izle, en iyi imdb filmleri, Jodie Foster Filmi izle, Katil Filmi izle, Sapık Filmi izle, The Silence of the Lambs Türkçe dublaj izle Film Konusu : Akademiyi başarıyla bitirmiş olan Clarice Starling artık genç bir FBI ajanıdır.Clarice, sapık bir katilin peşindedir.Katilin elinde bulunan bir kadını kurtarmaya çalışmaktadır.Bu katil, kurbanlarının derilerini yüzebilecek kadar psikopat bir sapıktır.

Etiketler: , , ,

Esaretin Bedeli izle

0 yorum

En iyi filmler listesinde: 1. SIRADA IMDB’den aldığı Puanı:9.2/10 Tür:Dram, Gizem, Suç Ünlü Yönetmen:Frank Darabont Senaryoyu yazan :Stephen King, Frank Darabont Müzik yapımcısı:Thomas Newman Filmin Süresi:2 saat 25 dakika. Konusu: Eşinin kendini aldattığını düşünerek evine baskın yapan zeki bankacı Andy Dufresne, onları öldürmek suçundan Shawshank hapishanesine atılır. Burada hertürlü zulmü gören banker, zekasını kullanarak kendisini sevdirmeyi başarır ve neler yapabileceğini hayal bile edememek size kalır… Esaretin bedeli türkçe dublaj film izle, Dünyanın en iyi filmi secilen Esaretin Bedeli yani the Shawshank Redemption sitemizden izleyin.

Etiketler:

Sigmund Freud Belgeseli

0 yorum

Filmin Orjinal Adı: History Channel İzle Tür: Belgesel Yapım:2011

Etiketler:

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi izle

0 yorum

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi / Capitalism: A Love Story -Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi film izle – Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi full izle Tür : Belgesel / Politik Gösterim Tarihi : 11 Aralık 2009 Yönetmen : Michael Moore Senaryo : Michael Moore Yapım : 2009, ABD , 127 dk.
movshare izlemek için tıkla

Etiketler: , , ,

Fetih 1453 izle

0 yorum

Yapım: 2010_2011 - Türkiye Tür: Animasyon, 3 Boyutlu, Dram, Komedi, Polisiye, Romantik, Savaş, Tarih, Süre: 160 dakika Yönetmen: Faruk Aksoy, Oyuncular: Ozan Çobanoğlu, İbrahim Çelikkol, Dilek Serbest, Şahika Koldemir, Recep Aktuğ, Sedat Mert, Volkan Keskin, Özkan Güngör, Cengiz Coşkun, Edip Tüfekçi, Devrim Evin, Naci Adıgüzel, Erdem Alkan, Ali Rıza Soydan, Senaryo: İrfan Saruhan, Atilla Engin, Senaryo (Kitap): - Yapımcı: Faruk Aksoy, Ayşe Germen,

Etiketler: , , ,

Çakal İzle

0 yorum

Yapım:2010~Türkiye Tür:Aksiyon,Dram,Psikolojik,Suç Oyuncular:İsmail Hacıoğlu,Erkan Can,Uğur Polat,Haldun Boysan,Turgay Tanülkü Yönetmen:Erhan Kozan Senaryo:Sertan Telli Yapımcı:Kaan Korkmaz Görüntü Yönetmeni:Doğan Sarıgüzel Konusu:Akın kenar mahallelerin birinde yaşayan bir gençtir.Annesi öldükten sonra hayatına nasıl devam edecegine karar verir ve mafyaya katılır.Kısa sürede mafyanın gözde elemanlarından birisi olur.Birgün aldıgı bir işin baş düşmanı Mecit’in infazı oldugunu ögrenince ortalık karısır.İyi seyirler…

Etiketler: ,

Eyyvah Eyvah 2 izle

0 yorum

Tür : Komedi Gösterim Tarihi : 7 Ocak 2011 Yönetmen : Hakan Algül Senaryo : Ata Demirer Yapım : 2010, Türkiye , 111 dk. Oyuncular:Ata Demirer (Hüseyin) , Demet Akbağ (Firuzan) , Özge Borak Şakrak (Müjgan) , Salih Kalyon (Dede) , Tanju Tuncel (Nine) ilk filmde babasını arayan Hüseyin emeline ulaşmıştı serinin ikinci filminde yarım kalan işlerini halletmek için yine yollara düşecektir.Firuzan ablanın sevgidiğine vermesi için verdiği yüzüğü Hemşire müjgana verip kalbini kazanmak için uğraşacaktır.En yakın dostu olan firuzan ablası yıllarca ayrı yaşadığı babası ve terzi ramiz ile yollara düşecek ve yol boyunca hayatı boyunca başından geçenleri anlatacaktır.İlk filmdede olduğu gibi bol süprizli bir film bizleri bekliyor. not: Film yayından kaldırılmıştır..

Etiketler: ,

Aşk Tesadüfleri Sever İzle

0 yorum

Yapım: 2010 , 2011 ~ Türkiye Tür: Dram , Romantik Oyuncular: Mehmet Günsür , Belçim Erdoğan , Altan Erkekli , Şebnem Sönmez , Ayda Aksel Yönetmen: Ömer Faruk Sorak Senaryo: Evren şit , Ipek Sorak , Nuran Evren Şit Yapımcı: Oğuz Peri Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Görüntü Yönetmeni: Şebnem Feah , Teoman , Demir Demirkan , Müslüm Gürses , Bülent Ortaçgil , Ozan Çolakoğlu , Tanju Okan , Redd , Tnk , R.e.m. Filmin Websitesi: http://www.asktesaduflerisever.com/ Süre: 1 saat 58 dk Gösterim Tarihi: 04 Şubat 2011 (Türkiye) Konusu: “Aşk Tesadüfleri Sever”, doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen, 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz’in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye’nin 70’li, 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. “Aşk Tesadüfleri Sever” pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle; İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaad ediyor.

Etiketler: ,

Cem Yılmaz 2008 izle

0 yorum

Filmleri * Herşey Çok Güzel Olacak (1998) * Vizontele (2001) * G.O.R.A. (2004/2005) * Organize İşler (2005) * Ramon (2005) * Hokkabaz (2006) * A.R.O.G (2008) * cmylmz (2008) Cem Yılmaz (d. 23 Nisan 1973) stand-up komedyen, oyuncu, karikatürist, senarist ve yönetmen. Ailesi Sivas kökenlidir ama kendisi İstanbul’un Kocamustafapaşa ilçesinde doğmuştur. Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünde okurken, bir mizah dergisi olan Leman’da karikatür çizmeye başladı. İlk gösterisini Ağustos 1995′te “Leman Kültür Merkezinde” yaptı. Fazla ilgi görünce gösterilerine Beşiktaş Kültür Merkezi’nde devam etti. Bu gösteriler sırasında binlerce kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Sinema kariyeri 1998′te vizyona giren “Herşey Çok Güzel Olacak” Altan ile başlayıp, Vizontele Fikri, Organize İşler Müslüm Duralmaz ve Ramon filmlerindeki rollerle devam etti. Yüksek bütçeli komedi bilim kurgu filmi G.O.R.A. 2005′te vizyona girdi. Filmin senaryosunu yazan Cem Yılmaz, filmde 5 ayrı karakteri canlandırmıştır. Çeşitli reklam filmlerinde de oynamıştır.İlk olarak Panasonic marka cep telefonlarının reklam filmlerinde oynamıştır.Daha sonra askere gitmeden önce, içinde askere gitmeyi de konu eden Mavi Jeans reklamlarında oynadı.Bundan sonra sırasıyla, Telsim reklamlarında, Doritos, Opet ve Türk Telekom reklamlarında oynadı. 2006′da çevrilen “Hokkabaz” filminde aktör, senarist ve yönetmen olarak görev yapmıştır.

Etiketler: , ,

incir Reçeli izle

0 yorum

incir Reçeli incir Reçeli izle incir Reçeli full izle incir Reçeli kaliteli izle Metin 30'lu yaşlarında hayatını TV'lere skeç yazarak kazanan bir adamdır. Yazdığı senaryoları reddedilen bir gün gittiği barda, hayatını tümüyle değiştiren Duygu'yla tanışır. Duygu ve Metin bir masala başlarlar ama sonu başından belli bir masaldır

Etiketler: ,

Dedemin İnsanları izle

0 yorum

Aile, Dram 2011 Türkiye Çağan Irmak Çetin Tekindor, Hümeyra Akbay, Mert Fırat, Ezgi Mola, Yiğit Özşener Açıklama: Dedemin İnsanları izle “Dedemin İnsanları”, küçük bir kasabada yaşayan on yaşında bir çocuk ve dedesi aracılığıyla, bir ailenin ve bir ülkenin geçirdiği büyük değişimi anlatıyor. Kalabalık ve sıcak Ege insanlarının hikâyesini izlerken, mübadeleye, öteki olmaya, nereye gidersen git bir yere ait olamamaya, iki yakaya, çok sayıdaki azınlığa, ihtilallere bir defa daha, ama bu kez farklı bir yerden bakmayı ve düşünmeyi sağlıyor. Film çekimlerine 2011 Mayıs sonunda Girit’te başlanmıştır. Gökçeada, Milas, Bodrum ve Söke’de devam eden çekimler, Temmuz sonunda tamamlanmıştır.

Etiketler:

Kutsal Damacana 3: Dracoola İzle

0 yorum

Yapım: 2011 ~ Türkiye Tür: Komedi Oyuncular: Ersin Korkut , Şahin Irmak , Sinan Bengier , Özge Ulusoy , Ceyhun Fersoy Yönetmen: Korhan Bozkurt Senaryo: Ahmet Yılmaz Yapımcı: Şenol Zencir , Selin Altınel Görüntü Yönetmeni: Ali Özel , Ferhan Akgün Görüntü Yönetmeni: Birol Can Dağıtım: Tiglon Filmin Websitesi: http://www.kutsaldamacanadracoola.com Süre: 1 saat 32 dk Gösterim Tarihi: 21 Ocak 2011 (Türkiye) Konusu: Akıncı Kara Fuat bundan 600 yıl önce Transilvanya Valisi Vlad’ı yakalamış ve hapse atmıştır. Yıllarca hapiste kalan Vlad, çıktıktan sonra acımasızlığı ile ün salmış herkesi kazığa oturtmuştur. Tanrı’nın gazabına uğrayan Vlad halkının kanını içerek vampire dönüşmüş ve Kara Fuat’ın peşine düşmüştür. Yüzyıllar boyunca soyu Kara Fuat’a dayanan herkesi yok eden Vlad’ın son hedefi, Kara Fuat soyunun son temsilcisi Sebahattin’dir. Sebahattin, yetim olarak yetiştiği konakta çalışmaktadır. Bütün bu yaşananlardan haberi olmadan hayatını sürdüren Sebahattin’in karşısına bir gün gizemli bir adam çıkar… Transilvanyalı Vlad onun da izini bulmuştur.

Etiketler: ,

Almanya’ya Hoş Geldiniz – Willkommen in Deutschland

0 yorum

Yapım:2011 – Almanya Tür:Dram, Komedi, Yönetmen:Yasemin Samdereli, Oyuncular:Denis Moschitto, vedat erincin, Fahri ögün Yardim, Aylin Tezel, Demet Gül, Petra Schmidt-schaller, Antoine Monot Jr., Lilay Huser, Senaryo:Nesrin Samdereli, Yasemin Samdereli, Senaryo (Kitap): Yapımcı:Anja-karina Richter, Andreas Richter, Annie Brunner, Konusu: Ben kimim ve neyim – Almanmı yoksa Türkmü?” Bu soruya altı yaşındaki Cenk ikilem arasında kaldığı için kendisine soruyor. Kimse onu futbol takımına almak istemiyor. Ne Türkler ne de Almanlar. Cenk’i teselli etmek için 22 yaşında olan kuzeni Canan dedeleri Hüseyin’in hikayesini anlatıyor. 60’li yılların sonunda bir Türk işçisi olarak Almanya’ya gelmiş, sonra da eşini ve çocuklarını yanına aldırmış. O zamandan bu yana çok zaman geçmiş ve Almanya onların yeni vatanı olmuş. Bir akşam aile fertleri hep bir arada iken Hüseyin bir konuşma yapar. Onlara Türkiye’de bir ev aldığını ve herkesle birlikte es vatanlarına gitmek istediğini söyler. Yalnız birilerinin aklında bir soru işareti oluşur: Benim gerçek vatanım neresi? Fakat tepkiler fayda etmez, sonunda bütün aile Türkiye’nin yolunu tutar. Yolculuk hatıralarla, kavgalarla ve barışla başlar. Ama bu yolculuk hiç beklenmedik biçimde değişir.

Etiketler: , , , ,

Hop Dedik Deli Dumrul 2 İzle

0 yorum

Yapım:Türkiye Tür:Aksiyon, Dram, Komedi, Polisiye, Suç, Süre:105 dakika Yönetmen:Oğuz Yalçın, Oyuncular:Atıf Emir Benderlioğlu, Perihan Savaş, Ceren Şekerci, Orhan Bıyıklı, Ferdi Akarnur, Bulut Aras, Çetin Altay, Nurhan Yılma, Mesut Çakarlı, Senaryo:Bayram özbek, , Senaryo (Kitap) Yapımcı:Fatih Metin, Ali Avcı, Konusu: Temiz kalpli delikanlı Kurtlar kuşlar alemine meydan okumuş Deli dumrul oyuna getirilip hapse düşer.. Burada gönül erbabı olan İhsan bey in öğrencisi manevi oğlu ALperenle dostluk kuran Dumrul un tek çareleri üstlerindeki iftiradan kendilerini kurtaracak olan Başkomiser Semih beydir.Deli dumrul aklanır ve tahliye olur Alperenin tek umududa bu durumda dumrul olur.Salim Dumrul içerdeyken tefeciliğin haddini aşıp mahalleliye kan kusturmuştur onun içerden çıktığını duyan herkez sevşnçten havalara uçar.Artık hesap zamanı gelmiştir kimse kafasına göre kimseyi ezemeyecektir.Artık Hop dedik zamanıdır!

Etiketler: , ,

Bir Zamanlar Anadolu’da İzle

0 yorum

Filmin Orjinal Adı: Bir Zamanlar Anadolu’da İzle Yapım:- Türkiye Tür:Dram, Psikolojik, Romantik Süre:157 dakika Yönetmen:Nuri Bilge Ceylan, Oyuncular:Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Taner Birsel, Cansu Demirci, Ercan Kesal, Nihan Okutucu, Kubilay Tunçer, Murat Kılıç, Fevzi Müftüoğlu, Ufuk Karali, Mehmet Eren Topçak, Turgay Kürkçü, Celal Acaralp, Mehmet öztürk, Fatih Ereli, Hüseyin Bekeç, Uğur Aslanoğlu, Şafak Karali, Muhammet Uzuner, Aziz İzzet Biçici, Ipek Ayaz, Burhan Yıldız, Erol Erarslan, Salih ünal, Senaryo:Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan, Ercan Kesal, Senaryo (Kitap):Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan, Ercan Kesal, Yapımcı:Zeynep Özbatur, Konusu:Kasabalarda hayat, bozkırın ortasında sürdürülen yolculuklara benzer. Her tepenin ardında “yeni ve farklı bir şey” çıkacakmış duygusu, ama her zaman birbirine benzeyen, incelen, kıvrılan, kaybolan veya uzayan tekdüze yollar… İyi seyirler.

Etiketler: , , , ,

Karadedeler Olayı izle

0 yorum

Yapım:2011 – Türkiye Tür:Belgesel, Gerilim, Gizem, Korku, Yönetmen:Erkan Bağbakan, Erdoğan Bağbakan, Oyuncular:Murat Han, Berk Balcı, Ada Hackett, Ipek Ayaz, Senaryo:Erdoğan Bağbakan, Senaryo (Kitap):Hali Fowers, Ömer Ahunbay, Yapımcı:Pra Films Filmin Konusu : 90lı yılların başında medyada bir köy hakkında bilgiler yayınlanır. Bu garip ve gizemli olaylar genç gazeteci H. B. ‘nınde ilgisini çeker .Köye gidip herşeyi kendi kulağıyla öğrenmek ister ve yola düşer. Köye vardığında öğrendikleri tedirginliğini bir kat daha artırır. Köyde yaşanların anlattıklarına göre köyü cinler basmıştır. H.B. kısa süreli köyde kalır fakat bulunduğu zaman içinde her hangi bir olayla karşılaşmamıştır. Çalıştığı gazete dönerken kamerasının köylü çocuklardan birine bırakır. Döndükten bir kaç gün sonra ise emniyet güçleri tarafından gözaltına alınır. Kamerasını verdiği çocukta dahil olmak üzere 7 kişi köyde öldürülmüştür. H.B. ‘nın suçsuz olduğu anlaşılıp emniyetçe serbest bırakılır fakat oda kısa süre sonra ormanlık arazide elbiseleri ve eşyaları terkedilmiş halde bulunur. H.B. ‘de ortadan kaybolmuştur. Yaşanan tüm olaylar olurken kameralarda kayıttadır.

Etiketler: , , , ,

Yedi – Seven İzle (Türkçe Dublaj)

0 yorum

IMDB Puanı:8.6 Yapım:1995-Amerika Tür:Suç,Dram,Gizem,Gerilim Yönetmen:David Fincher Senaryo:Andrew Kevin Walker Yapımcı:Stephen Brown,Phylllis Carlyle,William C. Gerity Oyuncular:Brad Pitt,Morgan Freeman,Gwyneth Paltrow,R.Lee Ermey,Andrew Kevin Walker,Daniel Zacapa Konusu:Bir seri katil,işledigi cinayetleri tanrının görevlisi olarak yaptıgını düşünmektedir.Dünyayı yedi ölümcül günahtan arındırmak için,bu günahları işleyen 7 kişilik liste hazırlar ve planını uygulamaya başlar.Cinayet masasının 2 dedektifi bu sorusturmayla görevlendirilir.Birisi emekliligine bir hafta kalmıs deneyimli Somerset,digeri ise genç ve ukala Millstir.Kaçırılmaması gereken bir film.İyi seyirler..

Etiketler: , , , ,

Batman Başlıyor – Batman Begins İzle (Türkçe Dublaj)

0 yorum

IMDB Puanı:8.3 Yapım:2005-Amerika,İngiltere Tür:Aksiyon,Suç,Dram,Gerilim Yönetmen:Christopher Nolan Senaryo:Bob Kane,David S. Goyer,Christopher Nolan Yapımcı:Larry J. Franco,Benjamin Melniker,Lorne Orleans Görüntü Yönetmeni:Wally Pfister Oyuncular:Chriatian Blade,Michael Caine,Liam Neeson Konusu:Bruce Wayne,ailesi öldürülükten sonra tek basına kalmıstır ve büyük bir servetinde sahibi olmustur.Artık tek amacı suçlularla savaşmak ve adaleti saglamaktır.Bunu yaparkende gücünü,aklını ve serveti sayesinde son teknoloji olan silahlarını kullanacaktır.İyi seyirler…

Etiketler: , , , , ,

City Of Gods-Tanrı Kent İzle (Türkçe Dublaj)

0 yorum

IMDB Puanı:8.8 Yapım:2002 ~ ABD, Brezilya, Fransa Tür:Aksiyon, Biyografi, Dram, Gerilim, Suç Yönetmen:Fernando Meirelles, Kátia Lund Oyuncular:Alice Braga, Alexandre Rodrigues, Matheus Nachtergaele, Douglas Silva, Edson Oliveira, Emerson Gomes, Jefechander Suplino, Jonathan Haagensen, Leandro Firmino Da Hora, Luis Otávio, Maurício Marques, Michel De Souza, Phelippe Haagensen, Roberta Rodrigues, Seu Jorge Senaryo:Fernando Meirelles, Bráulio Mantovani, Paulo Lins Senaryo (Kitap):Paulo Lins Yapımcı:Andrea Barata Ribeiro, Daniel Filho Görüntü Yönetmeni:César Charlone Müzik:Antonio Pinto, Ed Cortês Filmin Websitesi:cidadededeus.globo.com Süre:2 saat 10 dk Ödülleri: 3 kez Oscar’a Aday Gösterildi. 4 adet başka ödül kazandı ve 3 tanesi için aday gösterildi. Konu: 80′ lerin başlarında Rio De Janeiro’nun en tehlikeli muhitlerinden birine dönüşen sosyal konutlardan oluşan Tanrı Kent’ te organize hale getirilmiş suç ve yasadışı işler hikayesi. İki farklı kenar mahalle çocuğundan biri olan Roket’ in sanatsal hayalleri vardır fakat bunları gerçekleştirmeye yetecek parası hiç olmamıştır. Diğer yandan Küçük Ze ise adeta doğası gereği bir suç makinesine dönüşmüştür. Acıma duygusundan yoksun ve hırslı Ze çok küçükken plandığı bir soygunda ilk cinayetini de işlemiştir. Yaşadığı hiç bir şey onun içindeki kötülük isteğini dizginleyemezken işler artık çete savaşına dönüşür. Bir gün Tanrı Kent’ te düzen alt üst olur ve artık Rocket’ in sahip olmayı başarabildiği fotoğraf makinesi yaşananları belgelemek için kullanılır. İyi seyirler…

Etiketler: ,

Esaretin Bedeli izle

0 yorum

Filmin orjinal Adı : Esaretin Bedeli izle – The Shawshank Redemption izle (Türkçe Dublaj) Tür : dram Yönetmen : Frank Darabont Senaryo : Frank Darabont , Stephen King (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Roger Deakins Müzik : Thomas Newman Yapım : 1994, ABD , 142 dk. etiketler : Esaretin Bedeli izle, Esaretin Bedeli hd izle, Esaretin Bedeli filmini izle, Esaretin Bedeli full izle,Esaretin Bedeli türkçe dublaj izle Oyuncular Tim Robbins , Morgan Freeman , Bob Gunton , William Sadler , Clancy Brown , Gil Bellows , Mark Rolston , James Whitmore Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir. İşkence, tecavüz, dayak dahil her türlü kötü koşulun hüküm sürdüğü hapishane koşullarında, Andy’nin hayata bağlı ve her daim iyi bir şeyler bulma çabası içindeki hali, çevresindeki herkesi çok etkileyecektir. Bir süre sonra parmaklıkların arkasında bile özgür bir yaşam olabileceğine bütün mahkumları inandırır. Bu mahkumlardan biri olan Red ve Andy, unutulmaz bir dostluk kurarak hapishaneyi bambaşka bir yer haline getirirler. Stephen King’in korku türü haricindeki ender romanlarından birinin uyarlaması olan film, gösterime çıktığı yılda inanılmaz bir başarı elde etmiş ve gişe rekorları kırmıştı.

Etiketler: , ,

Schindler’in Listesi izle

0 yorum

IMDB : 8,8 Tür : Dram / Savaş Yönetmen : Steven Spielberg Senaryo : Steven Zaillian , Thomas Keneally (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski Müzik : John Williams Yapım : 1993, ABD , 197 dk. Oyuncular Liam Neeson (Oskar Schindler) , Ben Kingsley (Itzhak Stern) , Ralph Fiennes (Amon Goeth) , Caroline Goodall (Emilie Schindler) , Jonathan Sagall (Poldek Pfefferberg) Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan film, Oskar Schindler adlı bir Alman işadamının 2. Dünya Savaşı sırasında Polonya’da kurduğu fabrikada Yahudi işçileri çalıştırmaya başlaması ve bu sayede 1100 Yahudi’nin hayatını kurtarmasını konu alıyor. Steven Spielberg’in en önemli yapıtları arasında sayılan ve ünlü yönetmene Oscar kazandıran film, 1994 yılında 12 dalda Oscar’a aday olmuş ve 7 dalda kazanmıştı. Filmin kazandığı Oscar’lar : En İyi Film, Yönetim, Kurgu, Sanat Yönetimi, Görüntü, Özgün Müzik ve Senaryo Uyarlaması.

Etiketler: , ,

O Homem Do Futuro İzle

0 yorum

Filmin Orjinal Adı:O Homem Do Futuro İzle Yapım:2011 Ülke:Brezilya Tür:Komedi, Fantastik, Bilim-Kurgu Süre:106 dakika

Etiketler: ,

MR.Bean İzle

0 yorum

Filmin Orjinal Adı: MR.Bean İzle Yapım:1997 - ABD Tür:Aile, Komedi, Süre:90 dakika Yönetmen:Mel Smith,
Oyuncular:Rowan Atkinson, Johnny Galecki, Burt Reynolds, Andrew Lawrence, Peter MacNicol, Pamela Reed, Peter James, John Mills, Chris Ellis, Peter Capaldi, June Brown, Larry Drake, Peter Egan, Harris Yulin, Senaryo:Rowan Atkinson, Richard Curtis, Robin Driscoll, Yapımcı:Rowan Atkinson, Richard Curtis, Tim Bevan, Eric Fellner, Rebecca O’brien, Peter Bennet-jones, Konusu:Bean (ayrıca Bean olarak bilinir: Film ve Bean:Ultimate Disaster Movie) televizyon dizisi Mr Bean dayanan 1997 İngiliz komedi filmi Film, Mel Smith tarafından yönetilen başlık karakteri olarak Rowan Atkinson’dır.Bean, Londra Royal National Gallery ‘de umutsuz bir bekçi, bir Los Angeles sanat galerisine Whistler’s Mother transferi nezaret etmek üzere Amerika’ya (ondan kurtulmak isteyen) onun işverenler tarafından gönderilen Yaptığı ziyarette, “Dr Bean” Ulusal Galerinin fabrikasyon övgü etkilenir. Los Angeles küratörü David Langley (Peter MacNicol), tarafından tasarlandı evinde ona kurulu karar verir.. İyi Seyirler..

Etiketler: ,

May İzle

0 yorum

Filmin Orjinal Adı: May İzle Yapım:2002 - ABD Tür: Gerilim, Korku, Süre:93 dakika Yönetmen:Lucky McKee, Oyuncular:Anna Faris, Jeremy Sisto, Nora Zehetner, Angela Bettis, Ken Davitian, Nichole Hiltz, Merle Kennedy, Will Estes, Samantha Adams, Jesse Hlubik, Rachel David, Jude Mcvay, Chandler Riley Hecht, Connor Matheus, Roxanne Day, Jennifer Grant, Kevin Gage, James Duval, Senaryo:Lucky McKee, Senaryo (Kitap):- Yapımcı:Eric Koskin, Marius Balchunas, John Veague, Scott Sturgeon, Konusu:Modern bir Frankenstein hikayesi olan May, gerçek arkadaşlık konusunda kafası karşık ve biraz da tuhaf bir genç kadının hikayesini konu alıyor. Oyuncak bebeği ile birlikte yaşayan May, bir süre sonra bir türlü bulamadığı ideal arkadaşını kendisi yapmaya karar verir… ve dehşetli dakikalar başlar.. İyi Seyirler..

Etiketler: , ,

Sharpay’in Göz Alıcı Macerası İzle

0 yorum

Filmin Orjinal Adı: Sharpay’in Göz Alıcı Macerası ~ Sharpay’s Fabulous Adventure İzle Yapım:2011 - ABD Tür:Komedi , Macera , Aksiyon Süre:90 dakika Oyuncular:Ashley Tisdale, Austin Robert Butler, Cameron Goodman, Jessica Tuck, Bradley Steven Perry, Jack Plotnick, Sarah Slywchuk, Lauren Collins, Jorge Molina, Kyle Buchanan, Okiki Kendall, Shawn Byfield, Alec Mapa, Alessandra Cannito, Pat Mastroianni, Mya Michaels, Senaryo:Peter Barsocchini, Robert Horn, Senaryo (Kitap):- Yapımcı:Ashley Tisdale, Jonathan Hackett

istek ve iletişim

0 yorum

İstekleriniz İçin Bize Buradan Ulaşabilirsiniz

Etiketler: , , ,

Bir Zamanlar Askerdik İzle

0 yorum

Filmin Orjinal Adı: Bir Zamanlar Askerdik ~ We Were Soldiers İzle Yapım:2002 - ABD Tür:Aksiyon, Macera, Savaş, Tarih, Süre:138 dakika Yönetmen:Randall Wallace, Oyuncular:Mel Gibson, Keri Russell, Barry Pepper, Greg Kinnear, Madeleine Stowe, Chris Klein, Marc Blucas, Sam Elliott, Jsu Garcia, Ryan Hurst, Robert Bagnell, Senaryo:Randall Wallace, Yapımcı:Randall Wallace, Bruce Davey, Konusu:Kimsenin değiştirmeye gücünün yetemeyeceği bir kararla Amerika, Vietnam ile savaş başlattı… 14 Kasım 1965, Pazar günü sabah 10:48’de Albay Hal Moore ve maiyetindeki askerler, Vietnam’daki Ia Drang Vadisi’ne helikopterlerle indiler. Moore, alana ilk ayak basan kişiydi ve arkasından 400 askeri de onu takip etti, karşılarında, kendilerinden tam beş kat kalabalık bir Vietkong grubu vardı. Birazdan Vietnam Savaşı’nın ilk sıcak teması başlayacaktı. Albay Moore cepheye gitmeden önce, askerlerine cesaret verici bir konuşma yapmış ve alana ilk ayak basan ve en son ayrılan kişinin kendisi olacağını söylemişti. Bu savaşta farklı kuşaklardan askerler aynı safları paylaşmaktaydılar ve her iki tarafın askerlerinin de, evlerde bekleyen gözü yaşlı sevdikleri vardı. Ölümün Gölgesi denen vadiye doğru gireceğiz. Tanrı’yı ne diye çağırdığına veya derisinin rengine aldırmadan yanınızdaki adamın arkasını kollayacaksınız, o da sizinkini. Zorlu ve kararlı bir düşmanla karşılaşacağız. Sizleri evlerinize sağ getirebileceğime söz veremem. Ama şuna yemin ederim ki savaşmaya gittiğimizde alana ilk ayak basan da, ayağını en son çeken de ben olacağım. Hiç kimseyi arkada bırakmayacağım, canlı ya da ölü, eve hepimiz birlikte döneceğiz.. İyi Seyirler..

Etiketler: ,

13 Tzameti İzle

0 yorum

Filmin Orjinal Adı: 13 Tzameti İzle Yapım:2005 - Fransa Tür:Korku, Gerilim Süre:86 dakika Yönetmen:Gela Babluani, Oyuncular:Georges Babluani, Augustin Legrand, Aurélien Recoing, Christophe Van De Velde, François Tissot, Serge Chambon, François Rimbau, Vania Vilers, Frédéric Epaud, Fred Ulysse, Pascal Bongard, Philippe Passon, Jo Prestia, Olga Legrand, Temur Babluani, Nicolas Pignon, Senaryo:Gela Babluani, Senaryo (Kitap):- Yapımcı:Jean-baptiste Legrand, Leigh Ingleby, Fanny Saadi, Bruno Daniault, Gela Babluani, Jean-marie Delbary, Konusu:Soylu bir ailenın oğlu olan Sebastian Fransa`ya göç etmiştir.. Geçimini ise ufak teşek işlerden sağlamaktadır , Tamir ettiği barakanın parasını alamayacağını öğrenir ve .. O evde geçen konuşmalardan çok önemli bilgiler edinen Sebastian evden ayrılır.. Devamını izleyelim .. İyi Seyirler..

Etiketler: , , ,

GİZEM İZLE

0 yorum

Gizem – Triage İzle , Gizem – Triage direk İzle , Gizem – Triage online İzle , Gizem – Triage full İzle , Gizem – Triage HD İzle Filmin Orjinal Adı: Gizem – Triage İzle Yapım:2009 - Belçika Tür:Dram, Savaş , Macera , Aksiyon Süre:99 dakika Yönetmen:Danis Tanovic,Oyuncular:Colin Farrell, Christopher Lee, Paz Vega, Kelly Reilly, Reece Ritchie, Juliet Stevenson, Eileen Walsh, Nick Dunning, Jamie Sives, Branko Djuric, Senaryo:Danis Tanovic, Senaryo (Kitap):Scott Anderson, Yapımcı:Cédomir Kolar, Alan Moloney, Cat Villiers, Konusu:Başrol oyuncumuz Ferrell meraklı bir gazeteciyi canlandırmaktadır.. çılgın gazetecinin tehlikeli görevler peşinde olduğu filmimizi izliyoruz.. İyi Seyirler..

Etiketler: ,

HOUSE OF BONES İZLE

0 yorum

Yapım:2010 – ABD Tür:Korku, Gerilim Dil : türkçe dublaj Süre:90 dakika Yönetmen:Jeffery Scott Lando Perili olduğu düşünülen bir evde hayalet avcılığı yapan televizyon ekibide çekim yapmaya gider çok geçmeden çekim sırasında garip olaylar olmaya başlar.

0 yorum

YENİ SAYFAMIZ YAPIM AŞAMASINDA YAKINDA FİLMLER YAYINDA OLACAKTIR TEŞEKKÜRLER